Aleppské mýdlo je zázrak Blízkého východu

Syrská kosmetika možná není všem až tak důvěrně známá, to však naštěstí nemá vliv na její účinky. Funguje doslova po tisíciletí, a to naprosto spolehlivě. Značka Aleppo je navíc skutečnou zárukou kvality, o čemž se můžete sami velmi jednoduše přesvědčit. Jsme si jistí, že s ní budete spokojeni, protože kladných ohlasů je velmi mnoho. Její úspěch tkví v její kvalitě, na které se nešetří a také v jejím zpracování, které zůstává po celou její historii stále stejné. Základem této kosmetiky je vavřínový olej, který má doslova úžasné schopnosti. O tom se za uplynulá staletí přesvědčily nejen samy ženy. Skvělé na tom je především to, že o její účinky nemusíme být ochuzeni ani my.

 

Vavřínový olej umí divy

 

město Aleppo v SýriiPokud hledáte výrobek, který bude vyhlášený vavřínový olej obsahovat a navíc ve vysoké míře, pak bez váhání volte mýdlo Aleppo. O jeho kvalitách svědčí také to, že se jedná velmi pravděpodobně o první mýdlo, které bylo na světě vyrobeno, a to právě v samotném městě Aleppo. Stalo se tak již před 2000 lety před Kristem. Obsahuje celých 55 % vavřínového oleje, což je skutečně jedinečné. Zkuste se podívat na jiná mýdla na našem trhu, která vavřínový olej obsahují. Sami si můžete ověřit, že Aleppo obsahuje vavřínového oleje nejvíce.

 

Jistě především v dnešní době oceníte jeho vlastnosti, mezi kterými je nutné vyzdvihnout především tu, že je skutečně 100% přírodní. To znamená, že neobsahuje žádnou chemii. Zapomeňte na parabeny, konzervanty, ropné deriváty, barviva a další. Aleppo mýdlo využívá pouze vlastností vavřínového a olivového oleje, vody a přírodní sody. Možná právě tady platí pořekadlo, že ty nejjednodušší věci, bývají těmi nejlepšími. Zajímavý je také jeho vzhled. Na povrchu je totiž hnědé, pokud ho přelomíte, tak zjistíte, že uvnitř má barvu zelenou.

 

Tradiční výroba hraje důležitou roli

 

Své vlastnosti si uchovává také díky tradičnímu způsobu výroby. Ta je také velmi originální. Olivový olej, voda a soda se smíchají a tři dny se uchovávají v podzemních nádržích. Důležité je, že je tato směs po tuto dobu ohřívána. Další den se přidá nepostradatelný vavřínový olej. Vzniklá hmota se poté většinou na podlahách formuje deskami. Výsledné mýdlo se pak nakrájí, označí razítkem s logem a nechává se dozrát ještě dalších devět měsíců. A právě při samotném zrání dostává svoji specifickou hnědou barvu na povrchu a zelenou uvnitř.

 

Aleppské mýdloÚčinky tohoto mýdla ocení nejen ženy. Působí antisepticky, dezinfekčně, úžasně vyživuje pleť. Tímto však jeho schopnosti nekončí. Mýdlo má širokou působnost využití. Sami lékaři jej doporučují pro léčení pokožky, kterou trápí ekzémy a také lupénka. Tu dokáže vyléčit, nebo alespoň velmi významně přispívá k jejímu ústupu a snížení jejích příznaků.

 

Pokud Vás trápí akné, dokáže s ním toto syrské mýdlo velmi úspěšně bojovat a navíc vás zbaví nepěkných skvrn, které po akné na pleti zůstávají. Díky svým zklidňujícím účinkům je také výborné na opruzeniny a můžete s ním dokonce prát i dětské oblečení. V neposlední řadě jej využívají ženy na celém světě pro svoji intimní hygienu a lze ho vyměnit i za šampon. Nejen, že Vás zbaví lupů, ale budete mít díky němu husté vlasy plné objemu. Všechny tyto vlastnosti objevíte v tomto jediném a naprosto unikátním mýdle.