Smilargan na festivalu Arabesque

V sobotu 28.3.2015 jsme se jako partner zúčastnili 6. ročníku Festivalu tance a orientální kultury Arabesque. Festival se koná v Mladé Boleslavi již od roku 2009 a jsme rádi, že jsme se ho letos mohli ve spolupráci s eshopem Šeherezád zúčastnit.

 

Součástí festivalu byla soutěž v orientálních tancích všech věkových kategorií. Návštěvníci si mohli během festivalu zakoupit na bazaru orientální kostýmy, parfémy nebo orientální turecké zboží od eshopu Šeherezád jako například šperky, dekorace, oblečení, šátky, turecký čaj, kávu nebo sladkosti, které mohli návštěvníci také ochutnat. Návštěvníci se zde mohli také seznámit s naší kosmetikou z arganového či opunciového oleje, kterou si mohli zároveň i zakoupit.

 

Večer probíhala Velká jarní taneční Galashow taneční školy Shareefa, která festival pořádá.
Vystoupily zde tanečnice Samira z Polska, tanečnice Jana Hemalíková se skupinou Rása, Lady Stania a její skupina Black Silver Tribal, tanečnice Dana Sahar, Thoraya a studentky z taneční školy Shareefa.
Kromě břišních tanečnic jste zde mohli vidět taneční styly jako je american tribal style, flamenko, samba, kabaretní tance nebo tance indické. 
 

Pro výherkyně soutěže byly připraveny zajímavé ceny včetně poukázek na nákup od Smilargan a Šeherezád. Slevové poukázky od nás dostaly i všichni, kdo přišli navštívit naše stánky.

 

Tímto bychom rádi poděkovali paní Evě Hlávkové z OS taneční škola Shareefa za její pozvání a budeme se těšit na další spolupráci.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zdroj: http://www.festival-arabesque.eu