Vyzkoušejte mocnou sílu jílu na svých vlasech

Vyzkoušejte mocnou sílu jílu na svých vlasech Jíl je mocná a léčivá přírodní látka. V kosmetice a lázních zažívá boom. Jíl obsahuje řadu živin, zakoupit můžete jak pasty, prášek či krémy, tak hotové produkty. Jíl je přírodní čistič s detoxikačními a škodliviny absorbujícími účinky. Zelený jíl se získává z hlubin a je velmi bohatý na sodík, hořčík, křemík, draslík, mangan a další stopové prvky. Používá se již od pradávna.

Kosmetika Dermokil zahrnuje rovněž celou řadu šampónů. Vybrat si můžete z pěti druhů, podle typu vašich vlasů. Šampóny Dermokil se hodí jak na normální, tak barvené vlasy. Dodají vlasům potřebné živiny a lesk. Jílové šampony obsahují keratin, bílý jíl a bentonit. Mimo níže uvedené šampony, které naleznete v řadě kosmetiky Dermokil naleznete na trhu šampon pro růst vlasů, proti padání vlasů a celou řadu dalších. Jílové šampony lze kombinovat s kondicionérem, nejrůznějšími kvalitními oleji a celou řadou dalších jílových přípravků. 

 

 

Typy šampónů:

Jílový šampon obsahující keratin pro barvené vlasy 

Jílový šampon určený pro mastné vlasy 

Jílový šampon pro péči o normální vlasy

Jílový šampon na suché vlasy Jílový šampon proti lupům

 


Jílový šampon s keratinem pro barvené vlasy

 

Byl vyvinut speciálně pro vlasy barvené nebo melírované. Díky šamponu budou vaše vlasy vypadat zdravější, barva déle vydrží. Šampon obsahuje jílové minerály a pšeničné bílkoviny. Tyto látky pokožku dokonale vyživí a hydratují. Jde o 100% přírodní látku, která vlasy perfektně ošetří a nedráždí pokožku. Speciální složení má šampon na černé vlasy, který dodá vlasům lesk a barva vydrží opravdu dlouho. Keratin obsažený v šamponu je bílkovina, která se ve vodě nerozpouští. Má hydratační a zjemňující účinky.

Šampon použijte na mokré vlasy, nejlepší je jemně ho vmasírovat do pokožky a poté opláchnout. Pokud je potřeba, celý proces ještě jednou zopakujte. Šampon Dermokil bude na vaší pokožce působit příznivým pH a je proto velmi vhodný a účinný i na citlivou pokožku. Účinek šamponu lze umocnit použitím jílového balzámu nebo jílové masky ze stejné řady.

 

Jílový šampon s keratinem pro mastné vlasy

 

V šamponu je obsažen bílý jíl a bentonit, jejichž vzájemná kombinace účinně působí na mastné vlasy. Ty se budou méně mastit, budou pevné a zdravé. Blahodárná síla jílu je umocněna působením keratinu.

Šampon použijte na mokré vlasy, nejlépe jej vmasírujte. Nechejte ho chvíli působit a řádně poté opláchněte. Pro zvýšení účinku použijte také balzám, který rovněž obsahuje keratin.

 

Jílový šampon s keratinem pro normální vlasy

 

I na normální vlasy lze používat jílový šampon. Vlasy i pokožka získají potřebné živiny, pružnost a lesk. Lze jej používat každodenně. Doporučuje se šampon vmasírovat a nechat chvíli působit. Vyzkoušejte i další šampony pro jemné a normální vlasy nebo proti vypadávání vlasů.

Šampon se používá na mokré vlasy, kdy se vmasíruje do vlasů. Množství šamponu přizpůsobte délce svých vlasů. Nechte jej pár minut působit a řádně jej vymyjte. Díky příznivému pH šamponu budou vaše vlasy krásné a plné života.

 

Jílový šampon s keratinem pro suché vlasy

 

Šampon je vyvinut speciálně na suché vlasy a citlivou pokožku. Anatolský jíl obsažený v něm dodá vlasům hydrataci, lesk a živiny. Vlasy jsou revitalizované a odolné před vnějšími vlivy. Další důležitou složkou je keratin, jež působí na vlasy rovněž velmi blahodárně.

Šamponem omyjte mokré vlasy. Na krátké vlasy vystačí menší množství. Jemně ho vmasírujte do vlasů a po pár minutách působení jej opláchněte. Použijte také kondicionér. Pro lepší účinek můžete celý proces zopakovat.

 

Jílový šampon s keratinem proti lupům

 

Díky bentonitu a bílému jílu v šamponu dostanou vaše vlasy speciální výživu a zbaví vás lupů. Pokožku vyčistí do hloubky a zabrání tvorbě kožního mazu, který způsobuje lupy. Chcete-li si ověřit, že skutečně funguje šampon proti lupům, test prováděný nezávislými osobami vám to potvrdí. Na internetu naleznete celou řadu kladných recenzí a ohlasů na tuto kosmetiku.

Šampon se používá na mokré vlasy a je důležité ho po několika minutách pořádně vypláchnout. Šampon je obohacen keratinem, který vlasy ochrání před škodlivými látkami.

 

Šampony z jílu

 

Šampony Dermokil obsahují kombinaci bílého jílu a bentonitu. Je používán jíl z oblasti turecké Anatolie. Zelený jíl je kvalitní přírodní čistič, který nejen vlasy, ale i tělo a pleť zbaví veškerých nečistot. Používat lze jak prášek, pastu, tak hotové přípravky, které zakoupíte v eshopu. Jíl je velmi bohatý na minerály a živiny z rostlin a živočichů. Jíl na mytí vlasů si lze připravit i doma. Jíl můžete obohatit medem, arganovým olejem nebo o jakoukoliv blahodárnou složku jako je keratin na vlasy či oblíbenou bylinku. Na krátké vlasy vám postačí jedna polévková lžíce jílu. Doporučuje se nechat jíl jak na vlasech, tak na pokožce nechat pár minut působit a poté smýt. Šampon a kondicionér z jílu jsou perfektním pomocníkem na všechny typy vlasů. Jsou vhodné jako doplněk očistné kůry celého těla.