Vánoční balíčky Dermokil se slevou pro každého

Připravili jsme pro vás různé typy Vánočních balíčků kosmetiky Dermokil ze kterých si vybere opravdu každý.

 

Péče o pleťVánoční balíček Pleťová péče Dermokil


Pro péči o pleť jsme připravili několik druhů Vánočních balíčků. Nejprve bychom určitě zmínili balíček nejoblíbenějších produktů, a to jsou jak jinak než JÍLOVÉ MASKY.

 

 

Připravili jsme pro vás balíček "Péče o pleť" pro všechny typy pleti. Najdete zde Vánoční balíček pro normální pleť, Vánoční balíček pro mastnou pleť, ale také pro pleť problematickou. V balíčků najdete vždy 100% přírodní jíl ze kterého si můžete doma vyrobit jakoukoliv masku, ať už na pleť nebo na tělo, ale také vlasový jílový zábal. Druhým produktem v balíčku je Jílová maska Dermokil pro určitý typ pleti.

 


Vánoční balíček Čistící péče Dermokil

Dalším balíčkem pro péči o pleť je Vánoční balíček "Čistící péče", který obsahuje tři jílové čistící produkty - Jílové pleťové mléko, Jílový pleťový peeling a Jílové čistící pleťové tonikum pro normální nebo smíšenou pleť. 

 

Díky obsahu jílu se Vaše pokožka snadno zbaví všech nečistot a zároveň dodá pleti potřebné minerály a vitamíny.

 

Nakonec je tu pro ženy balíček "Anti-Age Péče o pleť", který obsahuje tři nejdůležitější a zároveň anti-age krémy - Jílový noční krém, Jílový denní krém a Jílový oční krém.

 

Noční krém Vaši pokožku během noci zregeneruje i vyživí. Denní krém Vaši pleť zpevní a rozzáří během dne. Oční krém je vysoce hydratační krém proti Vánoční balíček Anti-age Péče o pleť Dermokilvráskám, obsahuje olej, 
rostlinné extrakty a jíl. Pokožku vyživuje po celý den, zachovává její svěžest a vitalitu.

 


Péče o vlasy


I vlasům se musí věnovat dostatečná péče, proto i Dermokil pro vás připravil Vánoční balíčky s vlasovými produkty. V nabídce je Vánoční balíček pro péči o mastné vlasy a balíček pro péči o suché vlasy. V každém balíčku naleznete Jílový šampon s keratinem dle typu vlasu a Jílovou masku na vlasy.

 

Vánoční balíček Vlasová péče DermokilJílová maska na vlasy obsahuje dva druhy jílu (bílý jíl a bentonit), vitamínové komplexy a speciální bylinné výtažky jako je extrakt z šalvěje, extrakt z henny, extrakt z rozmarýnu, extrakt z tymiánu a extrakt z vlašských ořechů. Jílová maska Dermokil posiluje kořínky vlasů a vlasy tak získají plnější a zdravější vzhled. Jílová maska Dermokil pomáhá zabránit tvorbě lupů a stimuluje barevné pigmenty ve vlasech.

 

 

Péče o tělo

 

A nakonec tu máme Vánoční balíček pro "Péči o tělo". V balíčku jsou dva produkty pro tělovou péče a to - Jílový tělový peeling, který Vaše tělo zbaví odumřelých kožních buněk a celulitidy a Jílové tělové mléko, které Vaši pokožku dlouhodobě hydratuje a napomáhá k odstranění strií.

Vánoční balíček Tělová péče Dermokil

 

Tak který Vánoční balíček se zalíbíl Vám? Pokud Vás žádný z balíčků neoslovil, neváhejte nás kontaktovat a my Vám vyrobíme Vánoční balíček přímo na míru.

 

Podívejte se i na naše další Vánoční balíčky kosmetiky z arganového a opunciového oleje na našem eshopu Dermokil.