Orientální mozaikové lampy nejen pro romantické večery

Současným trendem v oblasti bydlení je marocký nebo orientální styl. Tímto způsobem si lze do svého domova zakomponovat pohodu i zajímavý exotický nádech. Velice oblíbené jsou v tomto stylu různé taburety a další nezbytné doplňky, které mají ještě více pozvednout nenapodobitelnou atmosféru.

Nejedná se totiž pouze o způsob, jak si zařídit byt. Je to přímo životní styl.lampa1

Jednou z možností, jak docílit v této oblasti naprosté dokonalosti, jsou mozaikové lampy. Každá nabízená lampička je originál a nikde tedy nenajdete stejný kus. Vybrat si můžete mezi stolní lampičkou nebo závěsnou. Ve chvíli, kdy ji rozsvítíte, ocitnete se v myšlenkách v dalekém Orientu, který je pro nás tak tajemný a zajímavý.

Každý z nás zná jistě pohádkové příběhy o létajícím koberci a kouzelné lampě, ve které sídlí všemocný džin. Proč se tedy nepřenést alespoň na chvíli do pohádkového světa a nezažít tu pravou kouzelnou atmosféru.

Jen se na chvilku zastavit a relaxovat

Mozaika složená z malých skleněných kousků může hrát všemi barvami, ale může i jednobarevná. Na každé jsou ale vyobrazeny zajímavé ornamenty, které po rozsvícení vytvoří neopakovatelné kouzlo a vnesou do Vašeho domova vyrovnanost a klid. 

DSC_5237-RENK

Lidé ze zemí Orientu jsou známí svým klidem a pohodou. Nikam se nespěchá, na všechno je času dost. Proto se také na chvilku zastavte, nechte stres odplynout, rozsviťte si orientální lampu a meditujte. 

A aby byl dojem dokonalý, můžete si k tomu uvařit šálek oblíbeného čaje. Uvidíte, že konečně naleznete vnitřní klid a pohodu. Necháte starosti za hlavou a budete jen sami se sebou a se svými pozitivními myšlenkami.

Anebo můžete relaxovat ve dvou. Zajímavé a netradiční světlo mozaikové lampy je jako stvořené pro romantické večery, které budete prožívat s milovanou osobou.

A co Vy? Máte už doma nějakou orientální tureckou či arabskou lampičku? Podělte se o ní s námi do komentářů.