Bydlení v marockém boho stylu

Pokud uznáváte svobodomyslný a nekonvenční styl, pak je pro vás tím pravým boho, který v sobě spojuje souznění s přírodou i bohémský způsob života.

DSCF8376Bydlení v marockém boho stylu

Máte rádi ve svém životě nezávislost a svobodu? Pak si ji jistě budete chtít zakomponovat i do svého domova. Ideální možností je bydlení v marockém boho stylu, který připomíná tak trochu éru hippie, retro, etno, a tak trochu marocký Marakéš. Může připomínat i tak trochu indiánský styl.

Na první pohled by se mohlo zdát, že se jedná o směs všeho možného.

Už na ten druhý ale poznáte, že má svoje pevné zásady.

Tou hlavní je – nic nepřehnat.

I přesto, že se jedná o skutečně nekonvenční způsob bydlení a je v něm dovoleno téměř cokoliv, je zapotřebí se řídit vlastním vkusem a citem.

Co do boho stylu neodmyslitelně patří

Zakomponovat některé doplňky do boho stylu jsou však téměř nepsaným pravidlem. Základem jsou kožené taburety, které mohou mít své místo jak v obývacím pokoji, tak i v ložnici nebo na chodbě. Taburet má totiž tu výhodu, že je univerzálně využitelný.

Dalším prvkem, který by rozhodně neměl chybět, je bavlněný přehoz na postel. Bavlněné přehozy se stylovými třásněmi mohou být doplňkem vaší postele i pohovky. Přehoz dodá vašemu domovu pocit útulnosti a pohody. Lze jej také využít jako pléd při večerním posezení na zahradě nebo na terase.

Třetím důležitým prvkem v boho stylu jsou přírodní ošatky. Výhodou těchto prvků je velká variabilita. V tomto ohledu se rozhodně nemusíte držet zpátky. Dalo by se říci, že čím více tím lépe. Sestavením několika kusů ošatek vznikne originální dekorace na zeď.

DSCF9589 (1)Originalita a styl

Hlavní zásadou boho stylu je v první řadě originalita. A té docílíte tím, že si pořídíte ručně vyráběné doplňky do vašeho domova. Tak máte totiž jistotu, že to, co máte ve svém interiéru vy, nikdo jiný mít nebude. Příjemný pocit dodávají také přírodní materiály.

Stačí si uvědomit, co všechny styly, které zasáhly do boho, spojuje - naprostý soulad s přírodou.