Moderní interiér s orientálními prvky

Možná si myslíte, že se vám orientální styl nelíbí… Možná je na vás příliš dekorativní… Možná si říkáte, že do vašeho moderního interiéru nehodí… Možná nemáte odvahu… Možná vás to nikdy ani nenapadlo… Možná je ale čas na změnu!

 

Originálním, a navíc praktickým doplňkem vašeho domova může být marocký taburet, který je ručně vyroben z pravé velbloudí kůže. Taburety v bílé, černé nebo přírodní hnědé barvě vkusně doplní moderní a minimalistický interiér.

 

Velmi čistě a elegantně může působit pokoj sladěný tón v tónu v bílé barvě pouze s několika zajímavými prvky v přírodních tónech.

 

V naší nabídce naleznete i taburety v červených, zelenkavých, žlutých či modrých odstínech se sladěným nebo naopak kontrastním prošíváním. Taburet využijete jako podnožku pod nohy, odkládací plochu nebo příležitostné sezení.

 

Mnoho lidí volí zařízení bytu či domu nábytkem z Ikea, který je lehce kombinovatelný, a především ekonomicky výhodný. Ušetřené finance pak můžete využít právě na nákup doplňků a dekorací.

 

Již zmíněné taburety můžete barevně sladit s třásněmi, které jsou dalším produktem z Maroka. K jejich výrobě se používá vzácné kaktusové hedvábí. Hodí se jako ozdoba okna a závěsů nebo je můžete ležérně přehodit přes roh skříně či stolku. Luxusně bude vypadat stříbrný taburet s šedými třásněmi, který doplníte o stříbrnou šperkovnici nebo krabičku na drobnosti. Fajnšmekři sladí interiérové třásně s drobnými třásněmi na svém oblíbeném arganovém oleji – například v tyrkysovém tónu, který vám vždy připomene letní atmosféru moře a dovolené.

 

Nejjednodušší způsob, jak rychle a efektně proměnit váš interiér jsou povlaky na polštáře. V našem e-shopu nabízíme povlaky z Maroka a Turecka v květinových i geometrických vzorech. Většina z nich je zdobena sametovými a brokátovými aplikacemi, které dodávají punc vznešenosti. Stačí jeden takový polštář na bílé či šedé pohovce, který celý prostor okamžitě zútulní a ozvláštní. Lehký nádech tajuplnosti a atmosféru Blízkého východu pak podpoří nejrůznější svíčky a mozaikové lampy z tureckých dílen.

 

Romantickou a intimní atmosféru v ložnice můžete navodit pomocí červeno-bílé závěsné lampy a polštáře s motivem rudých růží. Vedle postele pak můžete mít místo nočního stolku bordó taburet v odstínu červeného vína. Pokud se chcete držet aktuálních trendů na rok 2018, tak ty doporučují zemité barvy a florální motivy.