Paprika Pul Biber - pálivá červená drcená 500g
Kód: 28948Související produkty

Harissa je pikantní, koncentrované pyré z červených chilli papřiček a dalších přísad. Pyré je bez konzervantů

Harissa je pikantní, koncentrované pyré z červených chilli papřiček a dalších přísad. Pyré je bez konzervantů

Harissa je pikantní, koncentrované pyré z červených chilli papřiček a dalších přísad. Pyré je bez konzervantů

Chilli omáčka vyrobená dle tradičního palestinského receptu. Podle palestinských měřítek je omáčka pálivá, pokud však holdujete indické kuchyni, bude na vás možná pálivá...

Tradiční turecká kořenka / mlýnek na pepř či jiné koření v orientálním provedení a kávové barvě bude jedinečným doplňkem Vaší kuchyně.

Tradiční turecká kořenka / mlýnek na pepř či jiné koření v orientálním provedení bude jedinečným doplňkem Vaší kuchyně.

Tradiční turecká kořenka / mlýnek na pepř či jiné koření v orientálním zdobení, bude jedinečným kouskem Vaší kuchyně.

Tradiční turecká kořenka / mlýnek na pepř či jiné koření v orientálním stylu, bude jedinečným doplňkem Vaší kuchyně.
Detailní popis produktu
Pul Biber je turecká drcená červená chilli paprika, která se v Turecku používá téměř do každého jídla a kebab se bez ní rozhodně neobejde.
Na co pul biber / tureckou papriku použít:
Jednoznačně do kebabu, ale třeba i na kofte či saláty.
Náš tip:
Přidejte do Pub Biber olivový olej a hned máte oblíbenou tureckou kořenící pastu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.1 kg |
Složení: | Red peppers (86%), salt, vegetable oil |

Harissa je pikantní, koncentrované pyré z červených chilli papřiček a dalších přísad. Pyré je bez konzervantů

Harissa je pikantní, koncentrované pyré z červených chilli papřiček a dalších přísad. Pyré je bez konzervantů

Harissa je pikantní, koncentrované pyré z červených chilli papřiček a dalších přísad. Pyré je bez konzervantů

Chilli omáčka vyrobená dle tradičního palestinského receptu. Podle palestinských měřítek je omáčka pálivá, pokud však holdujete indické kuchyni, bude na vás možná pálivá...

Koření na tajine je směs marockého koření, která se používá při vaření tradičního marockého jídla tajine, které se vaří ve hliněném hrnci stejného názvu.

Ras el Hanout je oblíbená orientální marocká směs koření, která se používá nejen na oblíbený marocký tajine, ale všeobecně na maso, rýži, kuskus i vegetariánské pokrmy.

Šalvěj je ideálním doplňkem pro přípravu čaje v zimním období, ale i při nemoci dýchacích cest. Málokdo však ví, že je také zajímavým kořením.

Sumak je koření, které je velmi využívané v Turecku i na Blízkém Východě. Sumak má kyselou chuť a je skvělým doplňkěm do salátů, k masu či do hummusu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.